The Hangover Part II

Såg The Hangover Part II idag. Inte lika bra som ettan, inget man kan förvänta sig från en sådan braksuccé. Den bjuder ändå på en HEL del skratt. Nu hade man oturen att se den med ett gäng fjortisar som skrattade överdrivet mycket coh verkade förstå skämten vääääldigt sent. Zach Galifianikis är helt underbar som Alan.

alanho2

Gillade man ettan så bör man gilla denna också, men förvänta er självklart inte att den ska vara lika bra. Det skulle inte vara rättvist! Gå och se den!!!

Såg även Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides förra veckan! Den var bättre än förväntat, men inte riktigt som de första filmerna där man hade större budget. Älskade svärdscenerna, men saknade striderna mellan skeppen som man blev lite bortskämd med i de andra. Något jag dock störde mig på var en animerad orm som jag antar var endast till för 3D-effekt. Den såg inte alls verklig ut! Nåja, jag överlevde de där få sekunder som den var med.

Vilken blir nästa film då? Kanske X-Men: First Class eller Priest? Eller lyckas brorsan lura med en på Kung Fu Panda 2? Man kanske lyckas hålla sig till den mest efterlängtade, Transformers: Dark of the Moon? Fan, jag har ju tillräckligt med poäng för att få en biljett så övertala mig, gott folk!

Så arg så jag nästan kan gråta!

Idag slängde jag bort 159 kr för 30 minuters underhållande fotboll. Det var inte värt det. En timme till av det så hade jag int gnällt, men nu var det ett par idioter som fick för sig att förstöra för alla andra.

Först kastade någon in en smällare vid HIF:s målvakt Pär Hansson som självklart fick ont i örat. Inte nog med det, utan en annan kille fick för sig att gå in för att slå honom också. Han lyckades komma ända fram och trycka till honom innan han överfölls av polis och spelare. Jag kommer nog aldrig glömma blicken #24 i HIF hade när han puttade omkull honom. Hade inte där legat några poliser i vägen så hade han satt foten i ansiktet på honom. Jag hade nog inte reagerat annorlunda. Man accepterar ju inte påhopp på en lagkamrat.

Nu sitter jag här och vill ha tillbaka mina pengar, men jag kan ju inte begära dom från ComHem eller Malmö FF. Det är ju inte deras fel, sen har de ju ingen skyldighet att göra det heller givetvis. Nu får Helsingborg med sig 3-0 och tre tunga poäng i toppstriden, nu när Malmö äntligen spelade bra.

Vet att jag skulle försöka lansera mitt projekt till detta inlägg, men dagens incident fick ta all plats!


Tennisboll i benet!

Då sitter man här, nyduschad efter ännu en innebandysession. Det gick bra förutom att jag stukade foten ordentligt så det ser ut som jag har en tennisboll inne i benet.

Imorgon sitter man på Royal och ser Johnny Depp! Ska skämma bort mig med en China Box innan också. Sen nästa vecka ser man Baksmällan Del 2. Detta blir ett dyrt bioår!

Helgen blir hektisk! På fredag så hinner man typ bara hem för att duscha sedan åka till Eslöv och fira Paulina och Hanna! Sen på lördag blir det ny födelsedagsfest fast då hos Christian. Det blir nog två roliga kvällar!

Håller på med ett projekt just nu som jag ska försöka offentliggöra i nästa inlägg! Nu blir det sova för man ska upp och jobba som vanligt. Ska bli skönt med ett annorlunda schema i sommar. Längtar även till min lilla minisemester 27 juni till 3 juli!

Om helgen som gick...

Kanske skulle tagit detta inlägg igår, men jag fick inte ihop tid till det.

Firade min kusin i fredags genom att gå på bio med honom och våra brödrar. Jag rekommenderar inte Sucker Punch på bio! Pizza och godis vägde upp kvällen iallafall.

Lördagen börjades med en liten inlinetur runt 9 km. På kvällen bar det först av till Tom och Malin som hade förfest innan vi drog till Skurup för att fira Ola. En väldigt lyckad fest! Ola och hans familj hade planerat väl och där finns inget jag kan klaga på! Perfekt fest med underbara människor! Skitgod mat var det också!

Drog vidare sen för att fira två andra födelsedagsgrisar, men jag fick inte svar av den ena. Så resten av kvällen spenderades med Anna och det andra gänget! Även där var det trevligt! Lite småtråkigheter mot slutet som jag hoppas är lösta nu. Jag var faktiskt inte inblandad! Jag lovar!

Söndagen spenderades med kinamat och fotboll. Malmö FF spelar verkligen urkasst just nu!

Så om jag summerar: En jävligt bra helg!

RSS 2.0