OS Dag 5

Sitter nu "arbetslös" på jobb i 40 minuter till innan jag går på lunch för att sedan behöva jobba röven av mig i tre timmar.

Ikväll börjar äntligen hockeyturneringen i OS med tre matcher jag måste se. Första kl 21 mellan USA och Schweiz. USA ligger nära om hjärtat samtidigt lirar Drury och Callahan från NY Rangers där. Kl 01:30 spelar Kanada mot Norge. Vill inte att Kanada ska ta hem hela skiten, men se Norge få spö gillar jag. Det är knappt lönt att lägga sig för kl 6 är det dags igen. Ryssland tar sig an Lettland. Ryssland är lite av ett favoritlag då jag är ett stort fan av Alexander Ovechkin och Alexander Semin.

Förutom hockey så startar även curlingen. Det ser jag fram emot! Även jaktstarten i skidskytte.


Äntligen vila

Pga problem med uppkopplingen så har jag väntat med ett nytt inlägg.

Efter att ha jobbat 5 dagar i streck samt tränat 4 dagar i streck, så får man äntligen sova ut. Skulle försöka hålla mig uppe för att se New York Rangers ta sig an världens bästa hockeylirare Alexander Ovechkin och hans Washington Capitals, men jag somnade precis vid nersläpp och vaknade när det återstod några sekunder. Bra jobbat!

Igår fick jag reda på att de gått runt och snackat skit om mig på jobb. Bara för att jag berättade för en kille att jag förmodligen skulle få behålla min behovsanställning på lagret. Detta innebär såklart inte jag behövs precis som tidigare och nu. Det var tydligen förjävligt att jag skulle behålla den och tydligen hade jag papper på det och allt. Något inte ens jag själv visste. Sen blev det skitsnack både om mig och brorsan för att vi fick göra en annan uppgift under dagarna, en uppgift som de själva inte ville ha för att då skulle de inte tjäna lika mycket extra. Vi fick tydligen göra dessa uppgifter för att vi är Mats söner och glider på bananskal. Visst fick vi kanske chansen just för att vi är Mats söner, men vi tog även vara på den. Cheferna sätter oss på dessa uppgifter för vi blir i stort sett klara när vi går, vilket inte sker när en fast anställd gör det. Det var faktiskt jävligt skönt att höra. Nä, Coop FT Malmös lagerpersonal är pengakåta och egoistiska kärringar. Givetvis med ett par undantag då som gjort det värt att jobba där dessa 4 år, ni vet nog vilka ni är om ni läser detta.

Coop

RSS 2.0