Slampstämpel

Igår såg jag ett avsnitt av How I Met Your Mother där Ted skaffade sig en tatuering vid onyktert tillstånd. Slutade med en fjäril på korsryggen som de andra kallade slampstämpel. Plötsligt slog det mig att en gammal flickvän ville skaffa en sån för ett par år sen... att man inte såg varningsskylten där...

En annan sak jag tänkt på rätt mycket den senaste tiden är hur man ska agera jämte mot nån som man precis börjat prata med, men är otroligt intresserad utav... De flesta som känner mig vet att jag går mycket efter impuls, agera först - tänka sen, eller ja torka sig i röven innan man skiter.

Men tänk er, man hittar en person som har ungefär samma syn på livet som du själv, gillar nästan samma saker, har kvalitéer som du känner att du skulle kunna ta lärdom och samtidigt så har du nåt som du tror hon skulle behöva d.v.s. man kompletterar varandra. Nu är inget skrivet i sten utan det bara känns så. Blir inte alla då lite överenergiska för man inte vill missa chansen att se om det kan bli nåt av det hela på ett eller annat sätt, eller är det bara jag?

Känner själv att jag kan flyga iväg så och komma på vad jag gör efteråt för att sen kunna göra samma sak dagen efter. Det är fan skitjobbigt när hjärnan och hjärtat vill olika saker... i mitt fall är det nästan alltid. Vad ska man göra? Förklara för den andre vad man tycker o känner och hoppas på att personen inte tycker du är ett psycho? Eller låta det vara och låta tiden avgöra, vilket kan leda till att personen hittar en annan istället som kanske är en skitstövel? Dessa frågor går runt i mitt huvud just nu, men de trycker iallafall inte ner mig så jag mår dåligt. Det hade bara varit skönt att veta vad man borde göra ibland.

Lugn helg...

Storstädadade lägenheten på fredagen. Lotta hälsade på från Örebro, men det blev ett kort besök. Hade fan gjort glass som jag tänkte bjuda på, men hon hade redan fikat hehe... mera glass till mig så jag kan verkligen inte klaga.

På fredagen bjöd jag även hem ett par kompisar på kvällen. Dock slutade det bara upp med mig, Poffe och Max. Emil och Ida slappade nog bara i Malmö, Anna R skulle jobba dan efter och hade även strul med att ta sig hem från stan, Anna H ville bara antingen in till stan eller vara hemma hos henne och se på film. Men vad gjorde vi tre då?

Jo, de blev lite öl och cider, lite musik och mycket allmänt snack från elräkningar till framtidsplaner. Poffe blev engagerad i mitt och Max tilltänkta projekt. Men vi missförstod nog varandra lite om vägarna vi tänkte ta. Det ordnar sig dock tror jag!

Lördagen då? Anna R skulle vara ledig på söndan så hon ville göra nåt med oss alla. Tyvärr så blev hon sjuk och även strandsatt i Skurup hos sin mamma. Poffe skulle spela fotboll på söndagen så han var inte så sugen på att göra något han heller. Hans mål var typ att ligga i soffan hela kvällen. Max var på g, men brist på idéer gjorde att man själv blev försoffan och kände inte alls för att sticka in till stan när Max föreslog Möllan tillsammans med hans kusin.

Istället blev det en kväll med gänget i "hockeylaget" på MSN. Min kost på lördagen var blandat med nyttigt och onyttigt d.v.s. glass, sallad och knäckebröd. Så när folk började snacka om hamburgare och oxfiléer så blev man mäktigt sugen på kött! Sen blev det maraton med How I Met Your Mother tills jag somnade i soffan. Vilket kväll...

Med kött fortfarande i huvudet så stack jag till Coop Konsum och handlade. Hade ju fan bara kyckling och sallad hemma o kyckling åt jag nyligen. Behövde ändå tvål så. Nä nu blir det snart träning så man blir trött och kan somna ikväll, ska jobba imorgon!

Mitt körkort!

Morsan hittade mitt körkort:

DL

Snabb tanke bara

Blev faktiskt förvånad över responsen på min blogg. Trodde kanske på nån enstaka besökare i månaden, men just nu ligger jag på 6-7 per dag.

Kul att få höra att Max satt och hängde med i mitt fruktansvärt dåliga försök till liverapportering av Oscarn som jag somnade till.

Även kul att höra Johan fick upp ögonen för Angry Video Game Nerd via bloggen. AVGN är klockren! Har själv Turtles på mitt gamla Nintendo 8-bitars eller NES som det även kallas. Blev sjukt lack när jag spelade.


Svenska folket har gjort det igen!

Var med om en helsjuk dag igår.

Jobbade först mellan 8-15. Kort pass, men kändes drygt. Sen när man kom hem så var det istortsett bara att duscha och göra sig fin för middag med familjen, farmor och farfar. Farsan fyllde år idag så vi firade honom då. Hade kommit överens med Poffe om att se melodifestivalen hemma hos honom så det bar av till honom direkt efter efterrätten.

Anna R befann sig också hos Poffe när jag anlände och alla trodde på Måns, tyvärr tyckte resten av svenska folket annat. Innan jag går mer in på det så tänkte jag kommentera deltagarna:

Måns Zelmerlöv: Hyser stor respekt för killens talang för showbiz. Jag gillar Cara Mia bättre, men Hope & Glory var för mig den bästa i år. Tyckte dock att bakgrundsdansarna förstörde (ja jag är straight och säger detta).
Caroline af Ugglas: Den här tjejen skrämmer mig lite. Får känslan av att hon försöker bli som Janis Joplin till överdrift. Låten är fruktansvärd, men Max kom fram till en helt ok version på engelska. Dock så skulle nog han göra den bättre än henne.
Agnes: Ja vad kan man säga? Hon är hur snygg som helst, men va fan låten var urkass. On & On är tusen gånger bättre. Hade nån mindre känd tjej framfört denna så hade den inte ens gått till final.
H.E.A.T.: Jag älskar rock, men detta är fruktansvärt. Sån här rock borde inte få existera längre! Sångaren har en bra röst, men that's it!
Emilia: Helt ok låt enligt mig, men i deltävling så blev de pannkaka för mig då kören överröstade henne. Bättre i finalen dock, men inte nån vinnare för mig.
Alcazar: Jag hade tre favoriter inför finalen. Alcazar var en av dom. Trea i mina ögon och då är jag inte Alcazar-fan (har svårt att förlåta dom för att ha förstört Land of Confusion av Genesis).
Sarah Dawn Finer: Förväntade mig en tråkig låt, men jag tyckte denna var riktigt bra. Jävligt underskattad. Min tvåa efter Måns.
E.M.D.: Jaha... sliskiga Danny. Erik har jag gillat sen Idol, men Danny ger mig rysningar och inga bra sådana. Låten är väl egentligen inte dålig, men den är inget att hänga i julgranen heller. Jag får Agnes-vibbar här. Här gick nog gruppen vidare till final och inte låten. Men vem är den tredje Idol-killen i gruppen nu?
Sofia: Sjöng på grekiska, vilket är för mig ett mysterium. Varför ska vi ha in främmande språk som större delen av folket inte förstår i den svenska uttagningen? Låten var inte urkass, men låt som en sämre hybrid av Helena Paparizous My Number One och Ruslanas Wild Dances. Fick bara 8 poäng av internationella juryn och 4 poäng av Malmö (kan varit nån grek i juryn).
Molly Sandén: Räcker väl med att säga ZzZzZzZz... sån låt folk går på toa under. Hon fick ju även bara 2 poäng av internationella juryn också.
Malena Ernman: Verkligen annorlunda jämfört med andra bidrag, men det betyder inte att hon är given vinnare för det. Stor risk att hon blir bortglömd i Moskva. Låten har under veckan växt på mig, men absolut inte en vinnare.

Så åter till finalens gång. Tänk så jävla rätt jag hade efter juryns röster. Måns etta, Sarah tvåa o Alcazar trea. Dags för svenska folkets röster. Sarah fick 12 poäng och kunde inte vinna. Kändes väl ok för jag ville helst ha Måns till Ryssland. H.E.A.T. får 24 poäng, ett mysterium för mig. Därefter kommer bomben... Måns får bara 48 poäng och kan inte heller vinna. Den lilla svenska stolthet jag hade i kroppen dog. Hakorna hos oss alla tre var nere i golvet. Vad händer? Nu var det bara Alcazar som gällde. Chansen försvann direkt när de fick 72 poäng. E.M.D. fick 96 poäng (jävla småflickor och deras mobiltelefoner!). Nu kom känslan att Ugglas skulle vinna. Fy fan vilken fasa. Hon fick dock 120 poäng vilket gjorde att Molly eller Sofia var tvugna att få 144 för att Ugglas skulle vinna och hur stor var den chansen? Agnes kommer vinna, var den första tanken som slog mig när Ugglas fått sina poäng. Men ack så fel när Malena fick den och vann hela skiten. Hellre henne än Agnes, MEN VA FAN! IDIOTER! ÄR NI HELT DUMMA I HUVUDET?! Så har det gått runt i mitt huvud hela dagen idag. Har tjatat om det i ett par år nu, men hur bra har det gått för Sverige i ESC sen folket fick makten? Ge makten till juryn igen eller gör om folkets poäng till 1-12 istället för 12-144.

Vi var vid detta tillfälle helnyktra. Anna var tvungen att åka hem p.g.a. jobb dagen efter, men Poffe och jag bestämde oss för att supa bort sorgen och ilskan för att se om det kändes mer rätt när vi var onyktra. Poffe drog direkt fram lite finvodka som han hade kvar och frågade om jag ville ha Fanta eller apelsinjuice till. Apelsinjuice blev det. Tillsist kom även fulvodkan och Coca-Colan fram då juicen och fantan tog slut. Trots att Poffe sa att Cola och vodka tillsammans skulle aldrig hända igen. Det ledde nog fan dock till det intressantaste samtalet jag varit med om onykter. Vi gick igenom allt från amerikansk och svensk gränspolitik till andra världskriget och hur lätt en ny förintelse skulle kunna äga rum även i Europa. Dock även lite grova saker som jag nog inte ska ta upp här ifall nån nyfiken kusin skulle läsa här, eller vad säger du, Elias?! Ni nyfikna med åldern inne kan väl kanske fråga mig istället.

Idag stack jag lite bakfull hem och grattade farsan igen och åt rester från gårddagen. Satt även och retades med Jockes WoW-kompisar. Fy fan va sura de blev hahaha... Vissa nördar har fan ingen humor.

Nu har jag dock ett dilemma. Har blivit bjuden på poolparty i Vellinge nästa månad. Samma dag ska medarbetarna på Coop spela hockey i Malmö. Det är så sjukt kul att spela hockey så jag vill göra det också. Frågan är bara om dessa två aktiviteter krockar. Jag hoppas inte på det. Annars känns det som jag får välja Vellinge. Jobbigt...

Rensning av datorn

Äntligen en ledig dag, men det kommer nog kännas skönt när lönen kommer nästa månad. Kom upp ganska tidigt idag för att vara mig, vid 11.

Gustaf knackade på nån timme senare så jag följde me honom för att hjälpa honom att formatera om datorn. Tar sån jäkla lång tid bara. Moster bjöd på mat och fick se Linus blivande lya. Kan nog bli jävligt mysig. Jäkla jobb att städa bara med tanke på att det är ett hus. Räknar med att han bjuder på vilda fester nu hahaha.

Kom hem vid 19-tiden och kände mig liten sliten. La mig i soffan och såg Vicky Christina Barcelona... rena sömnpillret. Woody Allen är fan en gammal äcklig kåtbock.

Satte mig sen för att rensa lite på datorn och hittade Rambo. Tycker den är lite underskattad. Inte storyn för den är inte bra, men budskapet. Den är så våldsam och hemsk så den lämnar en eftersmak i munnen på mig. Den fick mig även att tänka på ett avsnitt av Angry Video Game Nerd när han går igenom spel, filmer och deras uppföljare. Varför?

Jo, Rambo är ju den tredje uppföljaren till First Blood. Första uppföljaren heter Rambo: First Blood 2. Nästa heter bara Rambo 3. Hur kan då fjärde filmen i serien då bara heta Rambo?

First Blood
Rambo: First Blood 2
Rambo 3 (vad hände med Rambo 1 och 2?)
Rambo (Egen film?)

Ni kan ju se filmen på Youtube själva där går Angry Video Game Nerd djupare in i temat. Tro mig där finns filmserier som är ännu mer fucked up.


Blåsning

Jobbade mellan 9-17 idag, gick skitbra och dagen gick snabbt. Gick en promenad efteråt förbi moster Cicci och kusinerna. Satt och snackade en stund innan jag gick hem och fixade mig lite mat, pasta carbonara.

MSN funkade inte på hela dan igår, men gick idag. Såg att nån snubbe addat mig då med mailen "[email protected]". Profilbilden bestod av en tjej som visade häcken i endast trosor. Här är hela samtalet:

Alexander säger: hej?
Allie säger: hey, Age/Sex/Location?
Alexander säger: 24/m/swe u?
Allie säger: hey whats up babe, U got a webcam? finally someone adds me, I am soo fuckin horny today for some reason lol
Alexander säger: haha have heard the exact same qoute before
Alexander säger: how did you get this mail?
Allie säger: listen hun, I am just about to start my webcam show with jen, come chat me there in my chat room? We can cyber, I will get naked if u do..lol!
Alexander säger: and i have to write my credit card number on your chat aswell, right?
Allie säger: I can show u how to watch if u promise not to tell anyone else how to do it???PLEASE
Alexander säger: how?
Allie säger: well since its the law that u gotta be 18 (nudity involved), u have to sign up with a credit card for age verification! BUT.. Once you are inside, just clikc on "Webcams" let me know what name you use to sign in with so I know it is you babe! http://www.localroomcam.com/sofia fill out the bottom of the page then fill out the next page as well and u can see me live!
Alexander säger: okey i can do that, have no money on my card anyway and will get rid of it tomorrow... so why not?
Allie säger: Please dont mention anything about that in the chatroom once u get in ok?
Alexander säger: i wont
Allie säger: OH SHIT.. k I am late to start my show, I gotta get off msn...I will see ya inside my chatroom babe.. remember not to mention that I am upgrading u... You can use your msn name to sign in so i know it is you..
Alexander säger: okey good luck
Allie säger: AUTO-RESPONSE: hey just in the middle of my webcam show if you want to watch click the link http://www.localroomcam.com/sofia


Så killar, akta er för denna snubben. Inte första gången jag får dessa repliker av en främmande "brud". Tycker dock nästan synd om stackarna som går på det.... eller inte.... get smarter! Nä men va fan är det för personer som gör detta?

God gave rock 'n' roll to you

Sitter just nu och är så förbannad på svenska folket och ledningen för Melodifestivalen. Kan ju bara säga detta är nog fan det sämsta året hittills, inte en chans att vi vinner med nån av dessa låtar. Jag hoppas fan verkligen att Måns vinner skiten så vi inte blir sist. Nä för fan folk vill skicka Star Pilots som lätt hade diskats i Eurovision. Att de inte märkt detta här i Sverige är ju fan en bra fråga... Såg på nätet att nån tyckte deras låt lät precis som en äldre låt av Star Pilots med en länk till Youtube. Visst låten var lik, men inte riktigt den jag tänkte på när jag hörde den på TV. Såg på någon kommentar att "In The Heat Of The Night" som låten heter var en "copy-paste" av Boy Meets Girls låt "Waiting For A Star To Fall" som jag då sökte på och vips så hittade jag låten tänkte på. Gräddet på moset var ju när textutdrag från "Eye Of The Tiger" av Survivor kom fram i låten också. Fy fan... Next 3 var ju också för jävla pinsamma... Thorleifs kan man också ta och stoppa nånstans... för fan... ta av tupén o raka håret för fan! Sedan svenska folket fick nåt att säga om saker så har det gått åt helvete för Sverige. In med endast juryn igen.

Nä nu fick jag skrivit av mig lite... nu till anledning av min rubrik. Karaoken för en vecka sen nu har spökat för mig en hel vecka nu. Varken Max eller Emil kom ens ihåg att vi sjöng karaoke så man började undra om man inte drömt hela skiten. Ikväll kom dock sanningen fram när Anna visade foton på sin kamera. Där står jag, Emil och Max och sjunger karaoke. Hon hade även spelat in en liten snutt så man äntligen fick reda på låten "God Gave Rock N Roll To You" av KISS.

Jag somnade under Oscarsgalan, så jag kunde inte sammanfatta. Såg den idag istället eller ja större delen. Jag vet inte om filmerna förtjänade sina Oscars för jag har inte sett nån av dom i stortsett. Wall-E förtjänade priset som bästa animerade tycker jag. Kung Fu Panda är bara jobbig. Heath Ledger hade inte ens varit nominerad om han varit vid liv idag. Tror det mest beror på filmen och inte hans prestation för jag tycker han gör ett grymt jobb. De som nomineras brukar vara i en stark dramafilm, med intressanta karaktären som egentligen är ganska lättlästa. Men med Jokern lyckas Heath skapa en karaktär som är helt oberäknelig. Därför är jag inte bitter över hans vinst. Gillar de flesta filmerna jag sett med honom så jag saknar honom ordentligt.

Poffe snackade om en resa till Brasilien eller Australien vid jul. Låter jävligt intressant speciellt det sistnämnda. Kanske man kan åka och hälsa på släktingarna! Kan bli grymt varmt bara.

RSS 2.0