Varför är folk så egoistiska?

Vilken midsommar det var i min lägenhet! Eftersom Ida och Alexandra gjorde tenta i Köpenhamn så började vi inte äta förrän 19:30 ungefär. Gott var det iallafall och alla gjorde ett jättebra jobb med maten! Det blev "ett par" nubbar till maten samt lite hets. Detta tog hårt på stackars Alexandra som bara klarade sig genom efterrätten sen fick hon ta en promenad innan hon slocknade i min säng.

Annars blev det även lite singstar, irländsk julafton och Lejonkungen som avslutning. Grannarna bankade på väggen under festandet, men vi påverkades inte mer än att Poffe och Ida bankade tillbaka. Även om jag inte var inblandad så tycker jag de gjorde rätt som bankade tillbaka. Är det så svårt att knacka på och be nån snällt att sänka volymen, så får man skylla sig själv.

Morgonen avslutades med att Alexandra och Ida låg i min säng medan Emil och Poffe tagit vars en soffa medan jag diskade till klockan fyra på morgon. Sen kom jag på, vart ska jag sova? Slutade med att jag skickade iväg Poffe som bor fem minuter härifrån, men kul nog la jag mig mellan Ida och Alexandra och snackade tills det blev för varmt. Somnade nog på soffan vid sjutiden, men vaknar en eller två timmar senare av att det bankar på dörren. Grannarna hade bestämt sig för att skälla lite på mig. Eller ja, tanten iallafall. Gubben stod bara och tittade på som om han var tvingad. Stackarn... Att jag måste lyssna på hennes skrikande och smällande i skåp dag in och dag ut gör inget, men jag får inte festa på en midsommar, pinsamt.

Jag kämpade för att inte skratta samtidigt som spyan närmade sig halsen vilket blev jobbigt tillslut. En singstarkväll som slutade halv tre på morgon för ett par veckor sen kom upp på tal, men det var ju så dags. Kunde de inte kommit redan då och sagt att det var lite för högt och för länge? Förstår folk inte att det är lättare att få respekt om man visar det tillbaka? Jag bad om ursäkt för singstarkvällen, men inte för midsommaren och lovade henne att aldrig mer festa eller nåt. Det där kommer jag aldrig att hålla.

Någon hade även tagit bort min "Ingen Reklam" från dörren så jag har fått massor av reklam hela veckan, men jag gjorde en ny nån dag innan midsommar, men den hjälpte inte mot knasiga grannar.

Reklam

Nu är det bara 31 timmar kvar tills man sitter på Royal för att se filmen jag längtat efter i nästan två år, Transformers: Revenge Of The Fallen. Jag längtar så jag dörr!

Student

Det var en tuff dag igår. Skulle egentligen jobbat elva till åtta igår, men pga Linus student så fick jag ändra tid o börja kl 6 istället. Man hann inte ens sova innan man va tvungen göra sig klar för studenten. Kände att jag blev för full förra studenten, men jag undrar inte om denna var värre pga för lite sömn och för lite mat. Linus hade efterfest i sin egen lya istället för att dra ut. Skoj som fan men jag kände mig så fruktansvärt gammal. Gustaf och Jens klarade dock inte av spriten. Jens var som en deckad zombie som gick zick-zack genom rummen och Gustaf försökte övertyga oss till att dra till Nangijala och rädda Skorpan. Kids...

Poffe som var på student på annat håll, ringde mig under kvällen och vi fick idén att dra in till stan. Vi tänkte inte på att klockan var nästan två. Morsan övertalade oss att stanna i Svedala vilket vi gjorde. Kvällen avslutades hos Poffe för att ta ett par groggar, men när jag slängde mig på hans soffa så hann verkligheten ikapp. Allt snurrade i huvudet och jag ångrade mig att jag inte stack hem. Höll på att somna i samma veva, men hoppar Poffe på mig. Inte nog med det, fyllesvinet vill hångla så jag bestämmer mig för att gå fortare än kvickt. Hoppas jäveln mår som han förtjänar idag!

Idag blir de nog bara film för min del. Fick hem en låda med ett par "nya" från CDON igår. Dumpad (Jason Segel från How I Met Your Mother, Mila Kunis från That '70s Show, Russell Brand samt ursnygga Kristen Bell), Con Air (missar den varje gång den går på TV och jag hittar den inte på nätet), Sista Natten Med Gänget (Gillar gamla komedier), Musketeer (Hyrde den nån gång för flera år sen, men det gick inte att se andra halvan av filmen, Hyr inte DVD efter detta), De Hänsynslösa (Gillar Tarantinos äldre filmer), Porky's/Porky's 2 (Denna föregångare till American Pie är så sjuk kul, tvåan är långt ifrån lika rolig men den fanns bara som dubbeldisc. En ung Kim Cattrall visar varför hon är med i Sex & The City här) samt Valkyria på Blu-Ray!

RSS 2.0