You wanted the best...

Första gången jag fick se mina idoler var så sent som för drygt två år sen. KISS spelade på Forum i Köpenhamn. Efteråt var jag inte riktigt säker på vad jag skulle tycka. Första tanken var att jag har äntligen fått se KISS, men de var inte så bra som jag förväntat mig. Bland annat glömde både Gene och Paul texten till Let Me Go Rock 'N' Roll. Jag tänkte även på att jag kanske hade för höga förväntningar på de gamla gubbarna, men så fel jag hade.

KISS på Malmö Stadion igår var inget jag skulle missa. Jag, Jocke, Linus och Gustaf hade alla fått biljetter i födelsedagspresent, men igår ville Gustaf inte följa med av okänd anledning, så Emil köpte hans biljett. Första förbandet Casablanca startade medan vi fortfarande stod i kön, men det jag hörde och såg kunde jag leva utan. Jag och Emil försökte köpa t-shirtar. Kön var fruktansvärd och försäljarna var de segaste jag träffat. Sen fanns det även idioter till kunder som hade all tid i världen att bestämma sig eftersom alla t-shirtar var väl synliga ovanför ståndet, men de var tvugna att kolla igenom alla tröjor grundligt innan de tog beslut.

Mustasch hade jag knappt hört innan, men det blev en positiv överaskning. Mustasch var fan bra. KISS var ännu bättre! Konserten ska ha hörts både till Svågertorp och Caroli. Jag är ingen konsertmänniska så detta är det största jag varit med om hittills.


Firehouse


I Was Made For Loving You


Rock And Roll All Nite











Student, fotbolls-VM, Wavin' Flag och KISS!

Var på Emmas och Michelles studenter i fredags. Jävligt god mat och trevligt folk. Vad mer kan man begära? Kanske lite bättre väder. Nåja, jag får hoppas att tjejerna var nöjda.

De kunde dock inte ta studenten vid ett sämre tillfälle. Fotbolls-VM startade och jag missade invigningsmatchen! Det tog jag igen igår när jag såg alla tre matcher. Spelade 200 kr på Argentina och tjänade hela 80 kr(!). USA tog poäng mot England så jag var väldigt nöjd! Idag får jag hoppas att Tyskland vinner så man blir lite rikare.

Tysklandsmatchen missar jag tyvärr ikväll. Tyvärr är kanske fel ord att använda eftersom jag ska se KISS på Malmö Stadion. Hoppas Gene och Paul kommer ihåg låttexterna denna gång!

kiss

Hörde Wavin' Flag av K'NAAN för ett tag sen och föll direkt för den. Där finns en del versioner på den och jag undviker de spanska. Jag älskar trummorna i Coca Colas version till fotbolls-VM och texten i originalet är så jävla bra. Lyckades slå på SVT24 i torsdags precis när K'NAAN entrade scenen vid Kick Off konserten till VM i Sydafrika. Jag fick rysningar i hela kroppen!


Ny grill!

Imorgon ska en ny elgrill köpas. Äntligen slipper man den stekpanna till elgrill man haft nu snart i två år. Det har varit helt omöjligt att få den helt ren och folie har inte gått att använda på den.

Fick även rensat i förrådet precis. Fick en gammal hylla jag hade i pojkrummet för flera år sen som jag kunde stoppa in där att förvara saker på. Tidigare har allt där inne legat i en röra på golvet.

Nu blir det läsning ur The Bro Code på balkongen, sedan blir det lite mat. Ikväll blir det innebandy på Kyrkskolans hall. Får hoppas det blir roligare ikväll än tidigare tisdagar. Torsdagarna är mycket roligare. Folk tar det inte på liv och död, stora mål och målvakter.

RSS 2.0