Summering av den senaste tiden

Var ett tag sen man skrev ju och en del som hänt så var beredda på ett långt inlägg, men jag måste skärpa mig och skriva lite oftare!

Fick se den efterlängtade Transformers 2! Jag älskade den! Barnet i mig väcktes till liv igen och stannade kvar säkert en vecka efteråt. Ni som går och ser det och förväntar er Oscarsmaterial, ni blir besvikna. Transformers 2 är vad film egentligen handlar om - underhållning. Det får man till max! Visst finns där en hel del filmfel, men den når inte upp till felen i orginalserien från 80-talet. Emma var även först in i salongen, visst är hon duktig den lilla skitungen :)
___________________________________________________

Laddade om batterierna under min semester på två veckor, lite snålt med tanke på att jag typ jobbar där lika mycket som de fast anställda. Det kändes ändå bra att komma tillbaka sen ibörjan av juli.
___________________________________________________

Jag bröt mot en policy och gick på Sommarrocken i år. Har bojkottat festivalen ett par år nu pga arrangörernas sätt att behandla sina tidigare medarbetare och mina vänner, men det går jag inte djupare in i. Jag har nog aldrig haft så roligt där inne som jag hade i år - och jag såg knappt ett enda band. De kanske ska skita i banden nästa år, bara ta in lokala band. Tror fortfarande att folk kommer ändå. Träffade även en nätflirt under Sommarrocken, vilket visade sig vara ett stort misstag. Tjejen har nog ljugit för mig sedan ruta 1 och förtjänar fan ingen lycka. Kan låta taskig som fan, men så är det. Visst kunde jag inte lämna rocken utan att klanta till det för mig själv heller.
Först har vi ju min berömda humor som inte alla förstår sig på även om jag förklarar den ett par gånger för personen. Jag testar mina gränser, tål ni inte det too bad!
Det andra är nog fan det konstigaste jag lyckats med. Efter Ledin som avslutade hela festivalen träffade jag Lotta, Mia och Mias handbollsvänner. De skulle köra oss till Mia, men när jag ska hoppa in i bilen så tar jag i för kung och fosterland och kör huvudet rätt in i takkanten. Hade ett snyggt märke efter det dagen efter som liknade The Gateway Arch i St.Louis. Det slutade med en mild hjärnskakning som först upptäcktes på måndagen då baksmällan inte försvann. Först en vecka senare kände jag att den försvann.
Efterfesten var väl ingen direkt efterfest, men den var guldvärd ändå tyckte jag.
___________________________________________________

Sjukskrev mig de första dagarna med hjärnskakningen, innan jag gick till vårdcentralen för att kolla upp det. Eftersom värken och illamåendet blev bättre så var där ingen anledning till att röntga då, men jag skulle låta bli alkohol och inlines...
Hann sedan med att jobba en vecka innan jag fyllde 25. Det firades med att jag och Poffe stack till Breeze. Det var verkligen dött när vi kom och jag var påväg att fråga Poffe om han ville dra vidare ett par gånger. Försökte även få dit massor av folk utan framgång. Men på bara ett par minuter ändrades allt och det blev jävligt livat. Kul som fan också. Förutom att jag landade fel med hälen när jag skulle hoppa ner från högtalarna. Har fan fortfarande lite ont, men får skylla mig själv.

På söndagen när jag verkligen fyllde år så vaknade jag av att muskeln i vaden på det andra benet låste sig. Jag kunde alltså inte gå de första timmarna. Jag hade även en liten förkylning sedan en vecka tillbaka som bröt ut ordentligt. Men jag fick ändå visa lägenheten för farmor och farfar. Morfar kom oxå och åt, tyvärr inte mormor som var i Småland på begravning. En bättre morfar kan jag verkligen inte be om. Finns inte bättre. Sen var det återigen dags för jobb på måndagen som gick en hel del åt att snyta sig. Turligt nog var man ledig på tisdagen, men det hjälpte inte så mycket när det bara blev värre när även febern kom. Hatar verkligen att vara sjuk, speedar gärna upp det själv också med att röra mig eller börja jobba för tidigt så att de blir värre, men nu lät jag bli. Tänker inte vara sjuk i augusti!

RSS 2.0