Röda mattan

Ja då sitter man och tittar Kanal 9s Oscarsvaka. Jag är inte den mest modemedvetna personen i världen, men det kan väl ändå va kul att lägga in ett inlägg om stjärnor som sticker ut.


01:27
Nathalie Portman var också snygg som fan, utan massa krimskrams dessutom! Men jag börjar tröttna på detta. Sätter mig i soffan nu istället så återkommer jag med kommentarer om priserna senare!

01:10
Amy Adams! Jävlar vilket halsband. Men hon är hur snygg som helst. Snygg sen gästspelet i That 70's Show!

01:05
Vanessa Hudgens och Zach Efron från High School Musical såg fina ut, haha. Finkammade jävel! Men Vanessa MmmMmm Bacon!

00:31
 Kevin Kline och Phoebe Cates... Va fan den gamle struten? Var så kär i Phoebe Cates när jag såg Gremlins första gången. Anthony Hopkins ser fruktansvärt frisk ut, ser ut som han gått ner ett par kg.

00:13
Hittills bara "Hanna Montana" eller Miley Cyrus som setts till. Kan väl inte klaga på hennes dress. Men fan jag vill raka av Orvars pulisonger!

Helgen...

Efter 6-7 år av chattande och telefonsamtal så fick man äntligen träffa Erika i fredags. Hon och Emma kom på besök. De inspekterade lägenheten och blev imponerade. Vi spelade lite Buzz (jag kickade ass) tills Anna och Poffe joinade. Då lirade vi nåt konstigt sällskapsspel som Anna fick med sig innan vi lirade lite singstar, var dock inte kul när Erika vann hela tiden (förutom när jag slog henne på Mmm Mmm Mmm Mmm av Crash Test Dummies)

Vi kom iallafall iväg till Deep där det var 90-talsfest. Där väntade Max på oss. Lite bättre denna gång, men fortfarande inte riktigt som jag tänkt mig. Trevligt var det iallafall. Erika och Emma tog min säng så man var tvungen att sova på soffan. På morgonen dög inte mina knäckebröd så tjejerna drog ganska tidigt på lördagmorgon hem till Båstad.

Poffe ringde mig tidig eftermiddag och undrade om vi skulle dra ut och åka skridskor. Efter mycket tänkande från båda håll (båda var småbakis) så stack vi iväg. Dock var det så pass mycket snö så de gick knappt att åka.

På kvällen åkte vi hem till Emil och Ida som hade fest. Vill bara glömma kvällen när vi gick ut till Breeze. Blev jobbig och omogen enligt mig själv. Sjöng av nån anledning karaoke med Max och Emil och sa några saker som jag ångrade till andra. Taxi hem vid 4-tiden. Anna bestämde vart vi skulle hoppa av, vilket gjorde Poffe sur, så han bara smällde igen bildörren och gick.

Skulle jobba idag oxå 11-18 så de va ju inte så smart av mig. Alkotest på jobb dessutom. Mättaren visade 0,2 promille d.v.s. precis godkänd. Ångest...

It's the bunnies man...

Oroligheten börjar försvinna

Enda sen december har jag haft en stor oro i kroppen. Cheferna gick ut med att vi skulle få mindre tider på jobb i framtiden. Januari och februari skulle vara värst så man jobbade som fan i december för att kunna ha nåt att dryga ut med. Januari kom och kändes ganska bra tills jag drabbades av influensa. Missade en del arbetstillfällen för detta, men fick ändå ut lite mer än vad jag trodde i december. Nu är snart även februari snart slut och jag har fått ihop ännu mer denna månad. Mars brukar gå bra med tanke på påsken. April vet jag inte för jag vet inte var lönelappen är från 2007 och förra året sög för min del speciellt de 4-5 första månaderna. Jag hoppas dock på mycket tider då oxå för i aprillönen tillkommer även semesterersättningen, dvs drygt 20 000 kr extra. Så det börjar äntligen se ljusare ut i tunneln.

Längtar som fan till sommaren. Då blir det bio med Transformers 2 och G.I. Joe. Nostalgi på hög nivå. Sugen på att sälja min Transformers-DVD för att köpa den på Blu-Ray istället. Anledning till att de blev på DVD var ju för att Paramount var så dumma och satsade på HD-DVD istället till Michael Bays stora besvikelse. Paramount har äntligen fattat att Blu-Ray is the shit.


Hatar söndagar ibland!

Vet inte varför, men jag blir ofta deppig på söndagar. Kanske för det är en sån mellandag mellan fest och jobb. Jag tvättade iallafall golven idag, känns dock lite onödigt när kusinen Elias kom o skitade ner i hallen precis som jag gjorde hos Poffe igår (ber fortfarande om ursäkt för det, Poffe) Nåja vi stack hem till moster senare och fikade tillsammans med mormor och morfar. Skönt att se dom igen, var ett tag sen vilket märktes när de såg allt hår på huvudet. Nu är jag tydligen lik farsan... kanske inte mitt mål haha. Har inte rakat håret sen nyår av ren lathet. Hur jag än gör så får jag alltid en liten tuppkam där fram oxå. Nä får ta mig tid och fixa håret nån dag.

Sitter också och funderar punga ut lite pengar redan nu på en tatuering. Tänkte vänta till maj, men då blir sommaren förstörd. Samtidigt så känns det som jag inte behöver nån jälva tatuering. Så jag vet inte vad jag ska göra. Kanske får fundera vidare till hösten eller nåt...

Såg precis remaken på The Day The Earth Stood Still. Jag tyckte denna var bättre än orginalfilmen. Mer känsla, mer förödelse, inte lika många onödiga scener (denna är t.o.m. längre än orginalet). Budskapet är tydligt i båda filmerna, men utomjordingarnas mål med uppdraget känns lite klarare i remaken. Helt klart sevärd för alla, ÄVEN om det är en Science-Fiction.

Ska upp om 7 timmar så det är väl bäst att man hoppar ner i sängen för dagen.

Biobesök och alla hjärtans dag

Nu har man sett remaken på Fredagen den 13:e. Filmen var faktiskt bra, för att vara en skräckis. Skräckisar får väl aldrig Oscarsnomineringar så man får ju se det på det sättet också.

Dock är jag trött på att gå på bio. Hädanefter gäller Royal bara. Folk som ska sitta o snacka högt genom hela filmen kan väl fan gå på café o hyra filmen senare eller nåt?  Betalar fan inte 100 kr för se en film och samtidigt höra en blåst jävel diskutera helgens andra aktiviteter.

Så var det dags för alla hjärtans dag, för en singelkille så är det väl mer en påminnelse om hur ensam man är. Fick iallafall tillbringa lite tid med Camilla som såg lägenheten för första gången. Längesen vi sågs så det var jättekul. Sen blev det Melodifestivalkväll hemma hos Poffe. Även Max kom dit. Tre stycken av kvällens "loosers" samlade under ett tak. Att Måns gick vidare var väl ingen nyhet men jag trodde faktiskt Amy Diamond skulle slå H.E.A.T. Deras låt var väl helt ok, men inget direkt att hurra för. Ovanligt i Melodifestivalen nu för tiden va? Saknar den gamla "goda" Melodifestivalen.

Berättade om min idé för Max också. Om jag inte missuppfattade honom så verkade han på projektet. Nu gäller det bara att brainstorma lite!

Duktig idag

Tog faktiskt bort jullyktan från köket idag! Annars har jag väl mest slappat med lite serier. Dags för lite ändring på det och en timme på Orbitreken.

Fan vad det har snöat idag, men nu är man lite trött på det här och vill ha sommar. Vill kunna dra på mina inlines och köra lite! Jaja någon månad till så börjar väl förhoppningsvis vårvärmen komma.

Gjorde pizza idag, men det sket sig lite för jag ville ha med svamp och tomater. Svampen va slut och den tomaten jag hade kvar hade blivit dålig. När fan handlade jag den? Sugen på Singstar är jag också, men har ingen att spela med.

Varför måste just dåliga låtar sätta sig på huvudet? Enda sen PJ från jobb spelade CP Barn för mig så har jag haft skiten i huvudet. Undrar vad grannarna tror om mig när jag går runt o sjunger "hejsan alla CP barn rullstol rullstol hela dan" hela tiden. Värsta är ju att låten tydligen är gammal också...

Har fått en idé som jag tänkte få med Max på, men för att hålla mystiken uppe så låter jag honom höra på den först!

Nä, Orbitrek här kommer jag!

Inledning

Välkomna till min blogg.

Har länge velat skaffa en, men har inte tagit mig i kragen förrän nu. I framtiden kan det hända att jag övergår till engelska så att mina släktingar i utlandet kan hänga med, men just nu får det bli på svenska. Jag älskar att vara kreativ, titta på film m.m. så mycket av mina inlägg kommer innehålla detta.

Idag har varit en jäkla jobbig dag. Fick en fruktansvärd huvudvärk igårkväll o kunde inte somna. Jag hann se tre filmer i sängen innan jag somnade - Saw, Big Fish o Labyrinth. Inte nog med det så skulle jag jobba också mellan 9-18. Jag vill verkligen hitta nåt nytt jobb nu, men det känns hopplöst just nu pga lågkonjukturen. Lönen på det nuvarande gör att jag klarar mig hittills iallafall. Körde precis vad jag skulle göra iallafall varken mer eller mindre.

Jag lyckades övertala brorsan att gå på bio med mig på fredag. Dags för premiär av Friday The 13th. Hoppas de har lyckats fylla alternativt ändrat ett par luckor om Jason som missades i den första serien. Åh längtar til biosommaren!

Sitter nu man med samma jäkla huvudvärk och funderar på en film att se på.

Fick denna av Jonas på msn idag:

RSS 2.0