Tråkig söndag

Vad ska man göra på söndagar egentligen? För min del blir det nog hockey, Star Wars och hemmagjord pizza!

Ska man kanske göra nåt mer kreativt? Hjälp!

Nu är jag trött på det!

Har haft en toppendag, men nu går jag mest och irriterar mig.

Dagen började med seriematch med innebandylaget. Tyckte jag för en gångs skull gjorde en stabil insats trots ett litet misstag i den första delen av matchen som kunde slutat illa.

Därefter blev det storhandling och städning för jag skulle få besök på kvällen. Vi skulle nämligen spela Singstar. Kvällen blev i min mening lyckad, men jag kan ändå känna irritation över lite småsaker. Det är som sagt egentligen småpotatis, men nu har jag hört det så mycket så jag fått nog. Jag måste verkligen gjort nåt fel som gör att personen i fråga måste försöka trycka ner mig. En tanke är att det har med nyårsfirandet att göra, men det har pågått längre än så.

Jag skötte inte nyåret riktigt snyggt. Jag skulle egentligen firat med den vanliga gamla skaran, men jag kände att jag ignorerades på våra mailväxlingar och kände samtidigt lite frustration över att ingen information kom. Anna skulle fira med sin pojkvän i Lund, men ville samtidigt fira med oss. Max erbjöd sig att laga mat i Chandras lägenhet som han bor i för tillfället, vilket lät jättetrevligt. Problemet för mig var att de flesta ville äta hos Max sedan åka till Lund. Ingen info om vart festen skulle äga rum kom och jag tyckte handla om för mycket pengar när det gäller taxi. Mina kompisar kan säkert tycka att det är värt att lägga pengar på taxi, det får dom gärna tycka. Det gör dock inte jag. Så jag mailade och berättade att jag tackade ja till en annan fest. Här gjorde jag mitt fel. Istället för att besvara alla i konversationen så mailade bara den senaste som mailat. Därför blev jag ignorerad. Fast om de andra bara känner efter så var det nog ändå rätt val. Någon av parterna hade inte riktigt fått som man ville vilket skulle suga. Nu fick istället alla förhoppningsvis ett trevligt nyår.

Nu går jag ifrån huvudproblemet, förlåt! Jag blir ju inte sugen på bjuda personen på liknande tillställningar i framtiden iallafall och det kommer jag inte göra heller. Jag får väl iallafall be om ursäkt för alla pickar man fått.

Förlåt för att jag:
  • inte spionerar på dig hela tiden så jag vet vilka vägar du tar!
  • inte kände igen Sven Wollters röst (skånsk dialekt) på YouTube-klippet! Det var ju så uppenbart!
  • såg bilderna på killen som begick självmord på nätet. Som du sa, jag var bara tvungen. Du vet ju bäst!
  • har hela mobilen full med kiss- och bajshumor (hela två ljudfiler)
  • är mycket snack och lite verkstad!
  • inte gillar ha slips! Som du sa, bara riktiga män har det ju!
  • inte gillar öl!
  • inte är så förtjust i kaffe!
  • är fem år eftersom jag inte har något emot att titta på Disney-filmer!
Har jag missat nåt kanske?

Jag är äntligen trött

Dom senaste nätterna har man kommit till sängs först vid 5-6 på morgonen. Nu är klockan snart tolv o jag va tvungen att kämpa för att hålla ögonen öppna de sista 10 minuterna av The War Diaries.

Jepp detta kan bli ett bra år!

Nytt år och nya filmer att se fram emot

Ja då har ett nytt år startat och jag har en hel del nya filmer att se fram emot! Men vad kan man säga just nu?

Scream 4 kommer i april, hela 10 år efter den senaste uppföljaren. Det återstår att se om den suger lika mycket.  I juni kommer den siste filmen om Harry Potter - Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2. En film jag förmodligen kommer se, men inte på bio. Jag vill även dumförklara en hel värld. Paranormal Activity var ju en enda stor gäspning och i oktober kommer Paranormal Activity 3 ut. Månaden efter kommer nästa film i den mediokra Twilight sagan - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1. Ja, ni läser rätt. Twilight går i Harry Potters fotspår och delar upp nästa bok i två delar för att förmodligen göra det ännu drygare. Bokerna kan säkert vara skitbra, men ärligt talat - filmerna är ju inget att spendera pengar på. Nä jag är inte avundsjuk på Robert Pattinson eller Taylor Lautner. Ta en titt på True Blood istället! Tro det eller ej - True Blood är baserat på en serie böcker av Charlaine Harris som började ges ut fem år innan Twilight gavs ut.

Vilka filmer ser jag fram emot då? Jag måste ju börja med en av favorit-skådisarna, Johnny Depp. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides kommer i Maj. Man ska nog inte förvänta för mycket, men jag hoppas den är bra nog för att se på bio.

pirates4

Samma månad kommer The Hangover Part II. Jag vill så gärna se den på bio, men jag kommer nog låta bli av en anledning - publiken. Denna kan väl inte räknas som en Blockbuster och då är det hemskt att gå på bio. Jag hatar folk som betalar 100 kr för att snacka under en hel film eller hävda sig för att de är fulla. Det finns bättre ställen för sånt. Hur som helst så älskade jag ettan, men som sagt man ska inte ha för höga förhoppningar på uppföljare även om Zach Galifianakis är skapad för såna roller.

hangover2

Caesar: Rise of the Apes är lite av en doldis, men ändå en film jag ser fram emot. 2001 Gjorde Tim Burton ett mindre lyckat försök på en remake av Apornas Planet. Handlingsmässigt så påminner det nya försöker kanske mer om den tredje uppföljaren av originalet - Conquest of the Planet of the Apes. Fast istället för skådisar i make up så kommer aporna vara CGI och det är Andy Serkis som kommer stå för deras rörelser. Han har ju lite erfarenhet av det då han stod för agerandet åt King Kong i remaken.

riseoftheapes

Transformers: Dark of the Moon
dyker upp på biograferna i juli och avslutar trilogin om leksakerna. Men vem tror det blir sista filmen? Det bästa är att Megan Fox inte kommer vara med. Hon är ju sjukt snygg, men hon suger verkligen som skådespelerska. Filmerna om Transformers kryllar av dåligt skådespel, jobbiga karaktärer och fel, men det gjorde originalserien och långfilmen. Så vi fans ska inte vara för gnälliga nu.

transformers3
Robert Downey Jr. har definitivt gjort det största comebacken i Hollywood och blivit en ny favorit hos mig. Sherlock Holmes 2 har premiär i december och jag kan knappt bärga mig. Ska bli spännande att se vad Noomi Rapace kan tillföra också.

sherlockholmes2

Där dyker förhoppningsvis upp filmer som överaskar en positivt. En kan vara Conan the Barbarian. I augusti kommer en ny film om Robert E. Howards karaktär som Arnold Schwarzenegger spelade på 80-talet. Denna ska dock vara mer trogen Howards original än vad filmerna på 80-talet var.

conan

RSS 2.0