Återblick

När man skrev det senaste inlägget gick man med en oro i kroppen i väntan på ett svar från en person som man gillade ganska mycket. Svaret blev inte som man hoppats och det kändes tungt.

Idag bryr jag inte mig ens. Den senaste veckan har varit bra. Återfunnit kontakten med Mia och även funnit nya vänner så fått mungiporna uppåt.

Träffade Emil och Ida igår för första gången på länge. Vi var först på Möllan och drack lite innan det blev Breezer. Blev överlycklig när de började köra Pretty Fly (For A White Guy), men de va jag fan nog ensam om för både Emil, Ida och alla andra besökare lämnade dansgolvet. Överdrev kanske lite nu, men antalet på golvet kunde man räkna upp på en hand. Var inte berusad då så det vet jag. Poffe anslöt senare också vilket var tur då Ida blev dålig. Han är bara så jävla jobbig när han trött och full. Han vägrar att vakna när man försöker väcka honom i taxin som han verkade blivit kär i eftersom han ville inte lämna fanskapet när vi var framme. Chauffören fick t.o.m. trycka upp bältet åt honom, så kärleken var inte ömsesidig.

Nä nu ska jag nog ut och gå. Ikväll blir det middag med farmor och släkten eftersom hon fyller 75. Sen blir det kanske utgång igen, vem vet?

I told you so!

Grattis svenska folket för att ännu en gång röstat fram ett fiasko i ESC! Dags att avskaffa telefonrösterna nu. Kommer tyvärr inte göras eftersom det handlar om för mycket pengar.

Kul var det iallafall för det var någon som skrev till mig att Malena skulle komma topp-3 och att jag skulle spetsa schlageröronen till nästa år. Det en 21:e plats... Sämre än vad jag hade ens räknat med som trodde 17-18. Detta var ju dock ännu bättre för att bevisa min poäng. Måns eller Alcazar hade klarat det bättre. Svenska folket, I told you so!

Då var denna helg över snart. Att äntligen fått träffa den söta Trelleborgaren, var väl utan tvekan höjdpunkten, men oroligheten över att saker och ting ska förändras och kycklingen gjorde så att min lördag sög förutom ESC då. Nåja only time can tell...

Mitt självförtroende...

Skulle egentligen jobbat idag, men inatt började jag känna mig riktigt spyfärdig. Har en del misstankar på vad problemet är, men det är bara spekulationer. Jag grillade kycklingklubbor igår och misslyckades. de blev ganska svarta men hur länge jag än hade dom på grillen så blev de aldrig färdiga invändigt.  Såg färdigt ut, men smakade rått... Åt aldrig upp det och slängde skiten.

Nåt annat som spökar just nu är mitt självförtroende. Det är nästan 1,5 år sen Stephie dumpade mig på nyårsafton och där sitter fortfarande en hel del osäkerhet kvar sen dess. Jag måste fan glömma det där nu! Hade en av de goaste människorna jag träffat hemma hos mig igår o långa stunder gjorde osäkerheten sig påmind. Värst var de när hon gick, strax innan spyfärdigheten kom. Tror fan jag aldrig varit så osäker i mitt liv. Har försökt förberedda henne på detta, men detta överaskade även mig. Förlåt för detta! :(

Osäkerheten har lagt sig, men magen är fortfarande orolig och mat är det sista jag tänker på just nu. Det måste fan vara kycklingen. Jahapp de blir de nog en lugn o tråkig lördag framför tvn ikväll. Hoppas jag kommer med ett "I told you so!"-inlägg ikväll eller imorgon.

Hybris

Skulle egentligen börja skriva på engelska, men jag har inte orken till det just nu. Varje gång man går in på Blogg.se så ser man massor utav tips på andra bloggare t ex "Veckans Blogg" idag stod det nåt om hur man förlorar läsare. Det klagas på stavfel, smileys och fjortisspråk...

Jaha...

Skriver man som en fjortis så lär målgruppen vara andra fjortisar. Skriver man som en kråka så är man inte världsbäst på stava helt enkelt, man ska väl inte behöva anlita en rättstavare för att folk inte ska gnälla för minsta lilla. Man kan inte göra en sak för allt och alla utan man måste rikta in sig på en målgrupp.

Min målgrupp är framförallt mig själv för att jag vill skriva av mig, mina vänner och andra som vill ta del utav mina tankar, idéer och händelser. Jag siktar inte på att bli nästa Blondinbella (fick veta vem detta var först efter Let's Dance). Nä det börjar lukta hybris här i bloggvärlden och jag gillar det inte.

Nu till en annan hybris... Mitt kära Malmö FF... VA FAN HÅLLER NI PÅ MED?!?!
Såg på derbyt borta mot Helsingborg på TV och MFF vart det klart bättre laget i 75-80 minuter. De fick även ett par riktigt heta chanser som säkert hade förvaltat om de bara passat bollen, men nä de tror fan att de kan fixa allt själv. Som pricken över i:et gjorde Helsingborg mål i de sista minuterna pga att Labinot Harbuzi fått hybris och skulle lira av fyra motståndare, vilket han misslyckades med. Sen att klacken gör bort sig är väl inte oväntat direkt. Citerar Poffe som sa det jävligt bra: "Det är ett gäng apor som hör hemma i en bur!". Undrar egentligen hur många det är i klacken som står där för att de vill se rolig fotboll.

Seeeeeeg Söndag

Fick en trevlig lördag tillsammans med Poffe och B-Anna med grillning. Fick börja dagen med att dra till ICA och handla kött, träffade Poffe där.

Alex och Poffe på ICA:
Alex - Behöver vi efterrätt?
Poffe - Klart vi behöver efterrätt!!! =D

Köpte fan "bara" glass och chokladsås. Men när Poffe väl kom hem till mig för att grilla så va han inte hungrig! Tror fan alla tvingade i sig glass bara för att de skulle vara så.

Sen blev jag o B-Anna lite berusade, en värre än den andre. Poffe var nykter o körde oss till stan och Chandra. Max var där och hängde på till Harrys sen. B-Anna hade dock fått för sig att det var ett fjortisställe och ändrade inte åsikt denna gång heller
______________________________________________________________________
DETTA ÄR ETT GAMMALT INLÄGG SOM TYDLIGEN INTE BLEV PUBLICERAT

RSS 2.0